Luxury
Fashion Event

aanstaande zaterdag 18 augustus          

De nieuwe najaarscollecties van Arma, Caroline Biss, Christ Leather, Marc Cain & Repeat zijn binnen! Tijdens het Luxury Fashion Event a.s. zaterdag 18 augustus showen onze mannequins tussen 10.00 - 16.30 uur de laatste trends en mooiste items van deze toonaangevende merken. Onze stylistes geven u graag vakkundig & eerlijk advies en natuurlijk hebben wij een vers kopje koffie of thee en heerlijke hapjes voor u klaar staan. Bij aankoop krijgt u een leuke attentie cadeau.

New Season
Fashion Event

zaterdag 25 augustus                                          

Zaterdag 25 augustus organiseren wij het New Season Fashion Event. De nieuwe najaarscollectie, samengesteld uit méér dan 70 topmerken, is binnen en deze willen wij heel graag aan u presenteren! Laat u tijdens het event inspireren door onze mannequins, die met doorlopende
trendpresentaties van 10.00 - 16.30 uur, de trends en de mooiste artikelen uit de nieuwe collectie showen. Uiteraard hebben wij heerlijke hapjes & drankjes voor u klaar staan. Bij aankoop krijgt u een leuke attentie cadeau.

Zomerfinale

Laatste ronde laatste kans
kortingen tot wel 60%*             

Vanaf vandaag starten wij de ZOMERFINALE*. Wij ruimen de laatste lente- & zomercollectie 2018* op met spectaculair hoge kortingen.

1 STUK = 40% KORTING
2 STUKS = 50% KORTING
3 STUKS OF MEER = 60% KORTING


Pad deze laatste kans om uw garderobe héél voordelig aan te vullen met artikelen van topmerken! Kom snel naar Bahlmann Mode, geniet van een heerlijk vers kopje koffie of thee en profiteer van dit geweldige voordeel.
Wees er snel bij want OP = OP!

*alleen geldig op artikelen met een gekleurde afprijs sticker. Niet geldig op accessoires, basis- en nieuwe collectie, niet verekenbaar met eerdere aankopen

Marc Cain
Sale

op geselecteerde items
nu 40% korting

Ook bij de Marc Cain Sale lopen de kortingen nu hoog op! Shop nu uw laatste items voor de vakantie voor een mooie prijs. Herkenbaar aan de actielabels die aan de geselecteerde items bevestigd zijn. 40% KORTING OP GESELECTEERDE MARC CAIN ITEMS.

Koopzondag

zondag
26 augustus                                                                      

Zondag 26 augustus zijn wij open van 13.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig winkelen in het prachtige Dordrecht. Uiteraard hebben wij een heerlijk vers kopje koffie of thee voor u klaar staan.