Beminnelijke bloemenprints

SS2018 trend 1

Als je ergens niet omheen kan dit voorjaar dan zijn het wel bloemen. Bloemenprints, geborduurde bloemen, geappliceerde bloemen. Als het maar bloemen zijn. Behalve bloemenprints zien we vele kleurige en drukke prints voorbijkomen.  Veel kleur dus dit seizoen!

Royaal rood & briljant blauw

SS2018 trend 2

Er werd weleens gezegd dat rood en blauw niet bij elkaar passen omdat het primaire kleuren zijn. Dit is in 2018 helemaal geen enkel probleem meer. De kleuren-combinatie blauw-rood is tegenwoordig een topper van formaat waar vrijwel iedereen mee wegkomt!

Zomers
geel

SS2018 trend 3

Voor de lente/zomer 2018 zien we de kleur geel veel terug. Van deze  trendkleur wordt je vrolijk, kan je de zomer zeker ingaan en waan je je heerlijk op het strand met een stralende blauwe lucht. Vul dus je garderobe aan met jurken,blazers, shirts en tops in de kleur geel.

Natuurlijk groen

SS2018 trend 4

Deze lente/zomer zien we veel heldere en frisse tinten groen terug in het modebeeld en mag zeker niet in je garderobe ontbreken! De groentinten zijn cool, sporty en clean en prachtig te combineren met natuurlijke (aarde) tinten, grijs en denim blauw.

Comfortabel athleisure

SS2018 trend 5

Travel kwaliteit, functionele stoffen, als trend zal  in 2018 niet weg te denken zijn. Athleisure is eigenlijk gewoon de lievelingstrend van ons allemaal: heerlijk comfortabele sportbroeken, shirts, leggings, sportschoenen, maar dan zonder het effectieve gesport.

Roze aan de macht!

SS2018 trend 6

De laatste paar seizoenen is roze niet weg te slaan uit die lijst met de meest begeerde modekleuren: lichtroze, fuchsia, perzikroze of het razend populaire millennial pink. Geen probleem, het kan allemaal nog steeds. Voor de lente/zomer 2018 is roze dus aan de macht!