SALE

tot wel 40% korting                                                                                       

Wij zijn gestart met de SALE* voorjaars- & zomercollectie! Profiteer nu van kortingen die hoog kunnen oplopen 25% - 30% - TOT WEL 40% kijk op de ronde kleursticker op het prijslabel voor uw kortingspercentage.

Kom dus gezellig shoppen en maak uw keuze uit het nog ruime aanbod. Met de zomer in het vooruitzicht is het wel héél erg voordelig om uw zomer outfit samen te stellen.

* Actie alleen geldig op artikelen met een gekleurde afprijs-sticker. Niet geldig op accessoires, basis- en nieuwe collectie. Niet verrekenbaar met eerdere aankopen.

MARC CAIN
SALE

30% korting                                                                                       

De Marc Cain Sale is begonnen met 30% korting op geselecteerde items. Als liefhebster van Marc Cain mag je dit zeker niet missen! Profiteer nu van dit zomerse voordeel!

magazijn-
verkoop
SS2018 collectie

tot wel 70% korting  

De magazijnuitverkoop is begonnen! Wij hebben nu de laatste items uit de voorjaarscollecties 2018 spectaculair afgeprijsd met kortingen van 40% tot wel 70%. Kom dus snel naar de winkel, want op=op.

                                     

KOOP
ZONDAG
OPEN

zondag
30 juni  

Zondag 30 juni zijn wij weer open van 13.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig winkelen in het prachtige Dordrecht. Wij hebben een heerlijk vers kopje koffie of thee voor u klaar staan.