SALE

tot wel 40% korting                                           

De dagen worden korter en de winter kondigt zich aan, de hoogste tijd om jouw najaarsgarderobe aan te vullen met items waar je warm van wordt. Vanaf vandaag opruiming herfst & wntercollectie* met kortingen van 25% tot wel 40%!
 

*Niet in combinatie met lopende acties of aanbiedingen. Niet verrekenbaar met eerdere aankopen.

Marc Cain sale

30% korting op geselecteerde
FW items 

Profiteer nu van 30% korting op geselecteerde fall/winter items van Marc Cain. Deze zijn herkenbaar aan de actielabels die aan de geselecteerde items bevestigd zijn. Kies nu een prachtige set voor een leuke prijs. Mis deze kans niet als Marc Cain liefhebster!

Magazijn uitverkoop

40% - 70% korting     

En de magazijnuitverkoop is vanaf nu begonnen! Wij hebben een hoek in de winkel met de laatste items uit de najaarscollecties 2018 spectaculair afgeprijsd met kortingen van 40% tot 70%. Kom dus snel en pak je kans om je favoriete items met héél véél voordeel te shoppen.

Extra Koopzondagen

December                                            

In de maand december zijn wij iedere zondag open van 13:00 - 17:00 uur. Kom gezellig winkelen in het prachtige Dordrecht. Wij hebben altijd een heerlijk vers kopje koffie of thee met iets lekkers voor u klaar staan.​

KERSTMARKT
DORDRECHT

13, 14 & 15 december

Vanaf 13 december t/m 15 december staat dé kerstmarkt van Nederland hier in Dordrecht. Kom gezellig winkelen in het prachtige Dordrecht voor de feestelijke decembermaand onder het genot van gluhwein en sfeervolle verlichting.