Tijdelijke openingstijden

i.v.m. het coronavirus

Je kan bij ons veilig & onbezorgd naar hartenlust komen shoppen in een winkel met een zee aan ruimte om voldoende afstand te houden. Ook hebben wij extra voorzorgsmaatregelen getroffen en houden ons aan de RIVM richtlijnen. Wij hanteren tijdelijk aangepaste openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag open
van 10.00 - 17.00 uur

Zondag & maandag gesloten

BROEKEN
PARADEN

2e BROEK MET 50% KORTING

De komende weken staat de winkel in het teken van onze zeer uitgebreide broekencollectie. Kies jouw mooiste broeken en krijg t/m zondag 14 juni de 2e broek, jeans of pantalon met 50% korting*. Wij hebben broeken in alle pasvormen, maten, kleuren en dessins voor je in de collectie. De collectie is nu op z’n grootst, dus kom snel je keuze maken.

*Het goedkoopste artikel voor de halve prijs. Niet geldig op Studio Anneloes, basiscollectie, i.c.m. andere acties en op reeds afgeprijsde artikelen. Niet verrekenbaar met eerdere aankopen.

SUMMER
DEALS

25% KORTING OP SELECTED ITEMS

Wij hebben de zomer in ons hoofd en hebben vandaar speciaal voor jou prachtige items van topmerken als Betty Barclay, Caroline Biss, Fabienne Chapot, Frank Walder, Geisha, Gustav, Kyra & Ko, Repeat en Yaya geselecteerd en scherp afgeprijsd met wel 25% korting*.

*Niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen.

MARC CAIN
SALE

30% KORTING OP SELECTED ITEMS

Marc Cain liefhebsters opgelet. Dit is jouw kans om de laatste items uit de Marc Cain voorjaarscollecties met wel 30% korting* te komen shoppen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en kies jouw favorieten en profiteer van het voordeel. Wees er snel bij, want op = op!

*Niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen.

PERSONAL SHOPPING

Afspraak buiten openingstijden

Wil je je liever nog niet onder het winkeld publiek begeven? Maak dan geheel vrijblijvend een Personal Shopping afspraak buiten openingstijden om met een van onze medewerkers. Maak een afspraak door contact op te nemen:

Telefoon: 078 - 613 72 44
Whatsapp/mobiel: 06 - 27 02 18 62
E-mail: info@bahlmann-mode.nl