Eigen

Atelier

Pasvorm vinden wij bij Bahlmann Mode héél belangrijk. Mocht er iets toch niet helemaal goed zitten, geen probleem! We hebben een eigen atelier en onze coupeuses maken uw kleding perfect op maat. Sommige aan-passingen kunnen zelfs gedaan worden terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie of thee. Zo blijft de Bahlmann kwaliteit gewaarborgd.

VIP

Klanten

Personal Fashion Card; exclusieve voordelen voor vaste klanten

  • Automatisch waardecheques sparen. Bij elke besteding van €20,-* krijgt u een spaarpunt waarna elk punt vervolgens €1,- waard is. Twee keer per jaar ontvangt u de gespaarde waardecheque thuis per post
  • Uitnodigingen voor speciale events
  • Blijf op de hoogte van onze exclusieve acties en aanbiedingen
  • Bij aankoop een parkeervoucher voor de parkeergarage Spuihaven of Veemarkt

Nog geen VIP klant bij Bahlmann Mode? Kom naar de winkel en schrijf u in.

* uitgezonderd afgeprijsde artikelen

Haal- en

Brengservice

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen en woont u in regio Dordrecht? Dit is geen enkel probleem met onze haal- en brengservice. U hoeft ons alleen maar van te voren op te bellen en aan te melden en wij halen u op en brengen u weer naar huis. Zo kunt u zorgeloos en ongestoord winkelen bij Bahlmann Mode.

Komt u met de auto en vindt u het te ver lopen vanaf de parkeergarage? Wij reserveren dan graag een parkeerplaats achter onze winkel als u van te voren belt.