Events en Acties

Bij Bahlmann Mode is er altijd wat te beleven. Wij organiseren regelmatig leuke events en acties die je zeker niet mag missen. Speciaal voor jou hieronder alle belangrijke data op een rijtje. Noteer deze data alvast in je agenda. Leuk je te zien!

dinsdag 15 december
t/m dinsdag 19 januari

Sale 40% korting

Ook in deze lockdown periode kun je profiteren van de opruiming*! De hele herfst-& wintercollectie is afgeprijsd met 40% korting, ook alle jassen & jacks en Marc Cain is zelfs met 50% korting.


Shop & bestel jouw favoriete items. Laat je door onze social media inspireren door de mooiste looks.


*Niet geldig op accessoires, basis- en nieuwe collectie, lammy’s en Ilse Jacobsen. Niet verrekenbaar met eerdere aankopen. Marc Cain 50% korting.

dinsdag 15 december
t/m dinsdag 9 februari

Onze services

We regelen alles! Van persoonlijke thuisbezorging tot een private shopping afspraak aan huis of door te videobellen. Alles is mogelijk en niets is ons te gek. Wij staan voor je klaar! Uiteraard zijn jouw en onze veiligheid belangrijk. Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen en volgen de adviezen van het RIVM.


GRATIS BEZORGING
Je aankopen persoonlijk thuisbezorgd in de regio of wij sturen het op.


VIDEOBELLEN
Eén van onze stylisten loopt graag een rondje door de winkel om samen de mooiste items voor je te selecteren.

PERSONAL SHOPPING AAN HUIS
Een personal shopper stelt outfits samen op basis van jouw smaak & wensen en komt deze bij jou thuis afleveren. Pas op je gemak! Wij nemen de artikelen terug die je niet wilt hebben.

SOCIAL MEDIA SHOPPING
Laat je op onze social media inspireren door de looks en items. Alle items hebben wij voorzien van prijzen, zodat je eenvoudig kan bestellen.

WINDOW SHOPPING
Onze etalages zijn opnieuw gestyled met de mooiste damesmode. Alle items hebben wij voorzien van prijzen, zodat je eenvoudig kan bestellen.Je kan met ons contact opnemne via telefoon, social media, whatsapp & mail met vragen, verzoeken en wat al niet meer…


Telefoon 078 613 72 44
Whatsapp 06 526 666 32
info@bahlmann-mode.nl

Facebook
Instagram

 
zondag 31 januari

Bahlmann Webshop!

Groot nieuws! Achter de schermen zijn wij hard aan het werk om onze prachtige collectie nog beter online aan je te presenteren. Wij kunnen dan ook met trots melden dat vanaf eind januari of begin februari onze webshop online gaat! Wij zijn ontzettend blij dat wij dit fantastische nieuws met jullie kunnen delen en kijken uit naar je bestellingen.