• Bahlmann Mode_jassen €25 korting
  • Bahlmann Mode_magazijn uitverkoop

Modeagenda

Bij Bahlmann Mode is er altijd wat te beleven. Wij organiseren regelmatig leuke events en acties die je zeker niet mag missen. Speciaal voor jou hieronder alle belangrijke data op een rijtje. Noteer deze data alvast in je agenda. Leuk je te zien!

dinsdag 15 november
t/m zondag 11 december

€25 korting op alle jassen vanaf €199,95

Ontdek nu onze collectie met méér dan 175 verschillende jassen. De grootste & uitgebreidste jassencollectie in de regio met jassen, jacks, mantels, coats en lammy's van topmerken.

Wij maken het extra leuk om je favoriete jas nu te shoppen. Je krijgt t/m zondag 11 december, alléén in de winkel, €25 korting op een jas vanaf €199,95*.

*Niet in combinatie met andere acties. Niet verrekenbaar met eerdere aankopen.

dinsdag 15 november
t/m zondag 11 december

Magazijn Uitverkoop 40% tot 70% korting

Profiteer nu van spectaculair voordeel tijdens de Magazijn uitverkoop met 40% tot 70% korting op herfst- & winterartikelen uit voorgaande seizoenen.

Wij hebben een gedeelte in de winkel ingericht en alle items van onze topmerken overzichtelijk op maat voor je gehangen. Dat maakt het wel heel erg makkelijk om nog even de laatste items met héél véél voordeel te shoppen.

 
zondag 27 november

Elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur

Kom gezellig shoppen in het altijd gezellige en mooie Dordrecht. Er staat altijd een heerlijk vers kopje koffie of thee voor je klaar.