• Stapelkorting_tot 40% korting

Modeagenda

Bij Bahlmann Mode is er altijd wat te beleven. Wij organiseren regelmatig leuke events en acties die je zeker niet mag missen. Speciaal voor jou hieronder alle belangrijke data op een rijtje. Noteer deze data alvast in je agenda. Leuk je te zien!

donderdag 15 juli
t/m zaterdag 31 juli

Sale tot 40% korting

Bahlmann Mode_Sale tot 30% korting

De Sale* lente- & zomercollectie in de winkel & webshop is een groot succes! Wij starten een nieuwe afprijsronde van de sale in de winkel. Wees er snel bij nu er nog volop keuze is, maar op = op.

- Stapelkorting in onze winkel.
Hoe meer artikelen des te hoger je korting.
1 Stuk = 25% korting
2 Stuks = 30% korting
3 Stuks = 40% korting


- 25% Korting in onze webshop.


Maak je keuze en shop jouw favoriete fashion items nu met heerlijk zomers voordeel. Bij ons shop je op je gemak in een veilige omgeving. Vanwege jouw en onze veiligheid hanteren wij een maximum aantal klanten en wij volgen uiteraard de RIVM richtlijnen.

*Niet geldig op accessoires, basis- en nieuwe collectie. Niet verrekenbaar met eerdere aankopen.

 
zondag 25 juli

Koopzondag

Onze winkel in het prachtige Dordrecht is iedere eerste en laaste zondag van de maand open van 13.00 -17.00 uur. Kom ook langs om te shoppen en maak je keuze uit artikelen van ruim 70 topmerken. Wij hebben altijd een heerlijk vers kopje koffie of thee met iets lekkers voor je aan onze gezellige koffietafel.