• Jassen Voordeel - jassen & jacks €25 korting bij Bahlmann Mode
  • Magazijn uitverkoop herfst- & wintercollecties voorgaande seizoenen 40% - 70% korting

Modeagenda

Bij Bahlmann Mode is er altijd wat te beleven. Wij organiseren regelmatig leuke events en acties die je zeker niet mag missen. Speciaal voor jou hieronder alle belangrijke data op een rijtje. Noteer deze data alvast in je agenda. Leuk je te zien!

maandag 15 november
t/m zondag 12 december

Jassen voordeel €25 korting

Het is de tijd van het jaar om een warme jas aan te trekken en jezelf voor te bereiden op het koude en gure weer. Shop, alléén in de winkel, t/m zondag 12 december alle jassen & jacks vanaf €199 met €25 korting. Niet verrekenbaar met eerdere aankopen.* Actie alleen geldig in onze winkel t/m zondag 12 december 2021, op alle jacks & jassen vanaf €199. Niet verrekenbaar met eerdere aankopen.

maandag 8 november
t/m vrijdag 31 december

Magazijn uitverkoop 40%-70% korting

Prachtige items uit voorgaande herfst- & wintercollecties van vele topmerken nu met 40% tot wel 70% in de Magazijn Uitverkoop. Een deel van de winkel hebben wij hiervoor gereserveerd. Alle items hangen overzichtelijk op maat voor je klaar. Kom dus snel langs om deze laatste items te scoren met héél véél voordeel!

zondag 14 november
t/m zondag 19 december

Iedere zondag geopend!

Wij zijn iedere zondag geopend van 13.00 -17.00 uur. Kom ook langs om te shoppen en maak je keuze uit artikelen van ruim 60 topmerken.

Wij hebben altijd een heerlijk vers kopje koffie of thee met iets lekkers voor je aan onze gezellige koffietafel.