Nieuws

Graag houden wij je op de hoogte van al het nieuws rondom Bahlmann Mode. Hieronder kun je het laatste nieuws lezen, bekijk dus regelmatig deze pagina.

Nu elke zondag open!

Vanaf nu kan je elke zondag bij Bahlmann Mode shoppen! Maak er een gezellige dag van in prachtig Dordrecht. Onze winkel is elke zondag voor je geopend van 13.00 -17.00 uur. Leuk je te zien!

Nieuw: Due Amanti

Geen ingetogen kledij, maar ook niet overdadig. Due Amanti ging voor de gulden middenweg; just right. Klasse hoeft niet saai te zijn; zij verkiezen sprankelend stijlvol. In de Due Amanti collectie is het uitgangspunt de vrouw. Wat vindt zij van een bepaald kledingstuk, hoe bevalt de kleur, hoe ervaart ze het comfort van een zekere pasvorm. Due Amanti is uitermate geschikt voor een vrouw die zelfzeker en vrolijk in het leven staat en er absoluut niet voor terugschrikt om dat ook aan de buitenwereld te tonen. Tijdens het ontwerpproces blijven paspoppen ver uit het zicht. Niets kan immers tippen aan de vormen van échte modellen, waarop elk collectiestuk wordt getest en gekeurd.

Shop nu de nieuwe Due Amantie collectie bij Bahlmann Mode!