• Bahlmann Mode_over ons

Over ons

Bahlmann Mode is niet zomaar een modezaak, Bahlmann Mode is een begrip binnen- en ook ver buiten Dordrecht. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1883, maar is nog helemaal van deze tijd! Met meer dan 60 topmerken onder één dak vind je er voor elke smaak en voor elk moment de juiste outfit.

Onze klanten komen niet alleen naar Bahlmann Mode voor de veelzijdigheid aan merken waarin je graag gezien wil worden. Menig klant komt ook graag terug voor onze medewerkers. Wij werken met een fantastisch gemotiveerd team. Bij Bahlmann Mode wordt er nog echt de tijd voor je genomen en kun je een eerlijk advies verwachten.

Al drie generaties lang wordt Bahlmann Mode bestierd door de familie Van Buchem. In al die jaren heeft de winkel vele ontwikkelingen doorgemaakt en is er geen dag hetzelfde. Want bij Bahlmann Mode is er altijd wel wat nieuws te zien en te beleven!

Lees HIER meer over 140 jaar Bahlmann Mode in AD De Dordtenaar

Onze services

Bij Bahlmann Mode krijg je volop persoonlijke aandacht met o.a. modeadviseuses die je graag vakkundig & eerlijk geven en je kunt ontspannen winkelen in ruim 500 m2.

Wat kun je verder bij ons verwachten:
- Keuze te over uit méér dan 60 topmerken
- Altijd een heerlijk kopje koffie of thee met aan onze gezellige koffietafel
- Zit er iets niet helemaal goed? Ons atelier maakt je kleding perfect op maat
- Personal Shopping service neemt al jouw zorgen uit handen en zoekt kleding die bij jou en je wensen passen
- Haal- & brengservice voor mensen in de regio Dordrecht die moeilijk naar onze winkel kunnen komen
- Exclusieve voordelen en spaarprogramma voor VIP-klanten

VIP-Klanten

Vaste klanten hebben exclusieve voordelen met de Personal Fashion Card.

Exclusieve voordelen:
- Je spaart met je aankopen in de winkel, uitgezonderd afgeprijsde
artikelen, automatisch voor VIP-Cheques. Twee keer per jaar
ontvang je VIP-Cheque thuis per post
- Uitnodigingen voor speciale events
- Blijf op de hoogte van onze exclusieve acties en aanbiedingen
- Bij aankoop een parkeervoucher voor de parkeergarage
Spuihaven of parkeergarage Veemarkt


Nog geen VIP-klant bij Bahlmann Mode?
Kom naar de winkel en schrijf je in.

Eigen atelier

Pasvorm vinden wij bij Bahlmann Mode héél belangrijk. Mocht er iets toch niet helemaal goed zitten, geen probleem! We hebben een eigen atelier en onze coupeuses maken jouw kleding perfect op maat. Sommige aanpassingen kunnen zelfs gedaan worden terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie of thee aan onze gezellige koffietafel. Zo blijft de Bahlmann kwaliteit gewaarborgd.

Haal- en brengservice

Is het voor jou lastig om naar ons toe te komen en woon je in regio Dordrecht? Dit is geen enkel probleem met onze haal- en brengservice. Je hoeft ons alleen maar van tevoren te bellen en aan te melden en wij halen je op en brengen je weer naar huis. Zo kun je zorgeloos en gezellig winkelen bij Bahlmann Mode.

Kom je met de auto en vind je het te ver lopen vanaf de parkeergarage? Wij reserveren dan graag een parkeerplaats achter onze winkel als je van te voren belt.

Werken bij

Wij hebben op het moment geen openstaande vacatures. Denk je ons leuke team toch te kunnen versterken? Open sollicitaies zijn altijd welkom. Stuur dan je CV met foto en motivatie naar info@bahlmann-mode.nl