Over ons

Bahlmann Mode is niet zomaar een modezaak, Bahlmann Mode is een begrip binnen- en ook ver buiten Dordrecht. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1883, maar is nog helemaal van deze tijd! Met meer dan 70 topmerken onder één dak vind je er voor elke smaak en voor elk moment de juiste outfit.

Onze klanten komen niet alleen naar Bahlmann Mode voor de veelzijdigheid aan merken waarin je graag gezien wil worden. Menig klant komt ook graag terug voor onze medewerkers. Wij werken met een fantastisch gemotiveerd team. Bij Bahlmann Mode wordt er nog echt de tijd voor je genomen en kun je een eerlijk advies verwachten.

Al drie generaties lang wordt Bahlmann Mode bestierd door de familie Van Buchem. In al die jaren heeft de winkel vele ontwikkelingen doorgemaakt en is er geen dag hetzelfde. Want bij Bahlmann Mode is er altijd wel wat nieuws te zien en te beleven!

VIP-Klanten

Onze vaste klanten hebben exclusieve voordelen met de Personal Fashion Card.

Exclusieve voordelen:
- Je spaart automatisch voor VIP-waardecheques. Bij elke besteding van €20* krijg je een spaarpunt waarna elk punt vervolgens €1 waard is. Twee keer per jaar ontvang je de gespaarde VIP-waardecheque thuis per post
- Uitnodigingen voor speciale events
- Blijf op de hoogte van onze exclusieve acties en aanbiedingen
- Bij aankoop een parkeervoucher voor de parkeergarage Spuihaven of parkeergarage Veemarkt


Nog geen VIP-klant bij Bahlmann Mode?
Kom naar de winkel en schrijf je in.

* uitgezonderd afgeprijsde artikelen

Eigen atelier

Pasvorm vinden wij bij Bahlmann Mode héél belangrijk. Mocht er iets toch niet helemaal goed zitten, geen probleem! We hebben een eigen atelier en onze coupeuses maken jouw kleding perfect op maat. Sommige aanpassingen kunnen zelfs gedaan worden terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie of thee aan onze gezellige koffietafel. Zo blijft de Bahlmann kwaliteit gewaarborgd.

Werken bij

Ben jij klaar voor de leukste baan?
Of weet jij iemand? Solliciteer dan snel!

Bahlmann Mode staat voor kwaliteit & service en is een begrip binnen- en ook ver buiten Dordrecht. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1883 en blijft met haar tijd meegaan. Een prachtige winkel met meer dan 70 topmerken damesmode onder één dak, vind je er voor elke smaak en voor elk moment de juiste outfit. Ook zijn we online actief via social media en een webshop.

Wij zoeken per direct versterking voor ons hechte & enthousiaste team:

MODEADVISEUSE

FULLTIME


- ben je een topverkoopster en inspireer je de klant, geef je eerlijk advies, bied je alternatieven en heb je gevoel voor stijl?
- heb je ervaring in het midden- tot hoogsegment damesmode en met topmerken als Cambio, Fabienne Chapot, Gustav, Lolly’s Laundry,
Marc Cain, Mos Mosh, Pom Amsterdam, Someday, Studio Anneloes, Summum, Yaya en andere?
- ben je zelfstandig, flexibel en een echte teamplayer?
- ben je spontaan, representatief, servicegericht en
maak je makkelijk contact?
- ben je, gezien de samenstelling van ons team,
bij voorkeur in de twintig / begin dertig?


Dan zijn wij op zoek naar JOU!
Mail ons je CV inclusief foto en een korte motivitatiebrief t.a.v. Kees van Buchem naar info@bahlmann-mode.nl